Eniştesinin mevlidinde dua okuyan kadının kafasına beton düştü

Adana'da vefat eden eniştesinin cenazesine giden kadın, evde dua okunurken kafasına tavandan beton parçası düşmesi sonucu yaralandı. Talihsiz kadın hastaneye kaldırıldı.

Dursun Cengiz isimli bir kadının eniştesi Selahattin Solguntekin'in hayatını kaybetmesi sebebiyle evde mevlid düzenlendi. Solguntekin'in baldızı Dursun Cengiz de mevlide geldi. Evin içinde Solguntekin için dua okunmaya başlanırken, bu sırada tavandan beton parçası koparak düştü. Beton parçalarının bir kısmı ise çekyatta oturan Cengiz’in kafasına düştü. Cenazeye gelenler kadının kanlar içinde kalmasıyla şaşkına döndü. Hemen sağlık ekiplerine haber verilirken, olay yerine gelen sağlık ekipleri kadını hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

"ORAYA BEN OTURACAKTIM"

Bu sırada cenazeye gelen ve aynı odada bulunan bir kadın ise, “Önce ben oraya oturacaktım son anda vazgeçip karşıya oturdum. Dua okunurken önce çıtır çıtır diye ses geldi sona bir gürültüyle beton parçası aşağı düştü. Dursun Cengiz beton parçalarının kafasına gelmesi sonucu yaralandı. Ne olduğunu anlamadık çok korktuk” dedi.