Farkındalık yaratmak isterken kazaya sebebiyet verdiler

Farkındalık yaratmak için Ankara'nın en işlek caddelerinden birinde yapılan 'Öncelik yaya olmalı' çekiminin sonu kötü bitti. Yayalara yol veren minibüse, çekim sırasında arkadan gelen otobüs çarptı. O anlar kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

Ankara'da sıra dışı bir olay gerçekleşti. Trafikte sürücülerin yayalara yol vermediğini göstermek isteyen iki kişi, trafik ışıklarının olmadığı yaya geçidinde belli bir süre sürücülerin kendilerine yol vermesini bekledi. Bir süre sonra özel bir firmaya ait minibüs, bekleyenlerin geçmesi için aniden durdu. O esnada duran servise arkadan gelen Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüs çarptı. Video, sosyal medyada çokça kez paylaşılırken; kullanıcılar, sürücülerin yayalara öncelik vermesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir