Fatih'te iş yeri sahibi hırsızın kafasında bavul kırdı: Tedbir amaçlı valizle vurdum

İstanbul Fatih'te bir hırsız mağazanın önündeki cansız mankenleri soymaya çalışırken suçüstü yakalandı. Mağazasının soyulduğunu fark eden iş yeri sahibi ise hemen olaya müdahale etti ve hırsızı yakaladığı gibi elinde aldığı bavulu hırsızın kafasında kırdı. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.

Fatih'te cansız mankenlerin üzerindekileri çalmaya çalışan hırsız mağaza sahibine yakalandı.

Geçtiğimiz gün gece geç saatlerde gerçekleşen olayda iddialara göre yabancı uyruklu bir şahıs caddeden geçerken bir mağazayı gözüne kestirdi ve önünden defalarca kez geçerek çevreyi araştırdı. Daha sonrasında mağazanın önüne gelen şüpheli cansız mankenlerin üzerinde bulunan eşyaları çıkartmaya başladı.

Mağazasının soyulduğunu canlı canlı gören iş yeri sahibi Ramazan Can ise temkinli bir şekilde mağazasına doğru ilerledi ve eline aldığı bavulu şüphelinin kafasında kırdı. Bavul kırılınca da şüpheliye vurmaya devam eden Ramazan Can, elinde kalan bavul sapıyla son bir darbe daha vurunca hırsızı etkisiz hale getirmeyi başardı ve polis ekiplerine haber verdi.

"NE YAPACAK DİYE BEKLEDİM"

Öte yandan iş yeri sahibi Ramazan Can olayla ilgili, "“Dün gece 22.30 sıralarındaydı. Caddede oturuyordum kardeşlerimin müşterisi vardı içeridelerdi. Baktım buradan bir şahıs geliyor zaten geldi burayı kolaçan etti. Şuradaki tenekelere kadar geldi ben de şüphelendim.

Bilerek telefona daldım baktım yine geri döndü bu sefer karanlık yerden gelmeye başladı geldi. Buradan çantayı aldı burada mankenlerimiz var. Birinci mankenden aldı şapkayla çantayı sesimi çıkarmadım bakayım ne yapacak diye. İkinci mankene yöneldi ondan da çantayla şapkayı aldı tabi artık iş çığırından çıktı.

"TEDBİR AMAÇLI VALİZLE VURDUM, HIRSIZDIR ELİNDE BIÇAK OLABİLİR DİYE"

Oradan koşarak geldim tedbir amaçlı valizle vurdum. Hırsızdır, elinde bıçak olabilir kendi can güvenliğimi korumak için. Valizi vurduğum gibi kendinden geçti. Ondan sonra biraz hırpaladım sonra polisleri aradım geldi götürdüler. Bu olaylar çok yaşanıyor aynı kişi geçen gün 3 tane montumuzu çalmaya çalışmıştı kardeşim kendisi kovaladı." yorumlarında bulundu.

Şüpheli şahıs gözaltına alınırken o anlar ise mağazanın güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.