Fenomenler kendilerine laf atan şahıslara sopayla saldırdı

Esenyurt'ta TikTok fenomenleri ortalığı birbirine kattı. Kendilerine laf atıldığını iddia eden fenomenler, tartıştıkları şahısları sopalarla dövdüler. Çevredekilerin müdahalesi ile son bulan kavga anları, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, iddia göre iki kişinin fenomenlere laf atması sonucu tartışma çıktı. Sözlü tartışma büyüyünce olay kavgaya döndü. Fenomenler kendilerine laf atan şahıslara demir sopa, tekme ve yumruklarla saldırdı. Kavga esnasında fenomenlerin "Biz sokakta rahat yürüyemeyecek miyiz?" ve "Sen bizi tanıyor musun?" gibi sözleri ise dikkat çekti. Kavga çevredekilerin müdahalesi sonucu son bulurken, olay anı bir vatandaşın cep telefonuna saniye saniye yansıdı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir