Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Şemdinli'de köylülerle govend çekti

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Hakkari'nin Yüksekova ve Şemdinli ilçesine giderek, Güçlükonak köyünü ziyaret edip, halkın dertlerini dinledi. Davutoğlu'nun köylülerle beraber govend (halay) çekmesi, gergin siyasi ortamı dağıtan renkli görüntüler oluşmasına neden oldu.

Eşi Sare Davutoğlu ile Hakkari'nin Yüksekova ilçesine gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ünlüce köyünü ziyaret ederek, köy sakinleriyle bir araya geldi. Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, karşılaştığı ilgiden memnun olduğunu söyledi. Yüksekova ziyaretinden sonra Şemdinli'ye geçen Davutoğlu, Güçlükonak köyünde köylülerle bir araya gelerek govend çekti.

Davutoğlu ziyaretinin ilk gününde Ünlüce (Kiyat) köyünde öğle yemeği yedi.. 2'inci günde ise Hakkari'de esnaf ziyaretinde bulunan ve parti yöneticileriyle buluşan Davutoğlu, ziyaretinin üçüncü gününde ise Şemdinli’nin Haruna köyünde kahvaltıya katılarak esnaf ve kanaat önderleriyle buluştu.

KÖYLÜLERLE HALAY ÇEKTİ

Şemdinli'ye bağlı Güçlükonak köyünde partiye katılanlara rozet takarak köylülerle halay çeken Davutoğlu, ardından Suüstü köyüne geçerek Seyit Halife Mehmet Efendi ve Seyit Halife Mustafa Arvasi'nin mezarlarına ziyarette bulundu, dua etti.