Gurbetçi vatandaştan Erdoğan'a fulleme tepkisi: Bunu ben bile söylemezdim

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’a derdini anlatan Trabzonlu bir esnaf, 2009 yılında Almanya’dan Türkiye’ye döndüğünü ve geldiğine pişman olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yurt dışından gelenlere ilişkin “Depolarını fulleyip gidiyorlar” açıklamasına tepki gösteren esnaf, “1 euro, 10 liranın üzerindeyse. Yurt dışında 1 euroya benzin ve mazot olmadığına göre. Ben bile bunu söylemezdim. O kadar deyim” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’a derdini anlatan bir esnaf pandemi sürecinde zor durumlar yaşadıklarını söyledi. "2009 yılında Almanya’dan döndüm. Bazı umutlar görmüştüm. Çoluk çocuğumla beraber geldim. " diyen esnaf Almanya’dan geldiğine pişman olduğunu ifade etti.

BEN BİLE BUNU SÖYLEMEZDİM

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurt dışından gelenlerin Türkiye’de benzin ucuz olduğu için depoyu doldurup gittiği iddiasına ise tepki gösteren esnaf, "En çok ilgimi çeken oydu. Ya anlamıyorum. Benim yanımda danışmanım da olmasın, kimse olmasın. Benim 1 euro, 10 liranın üzerindeyse, benim benzinim 8 lira, 9 lira, 10 lira bile olsa, 1 euro yapmıyor. Yurt dışında 1 euroya benzin ve mazot olmadığına göre. Ben bile bunu söylemezdim. O kadar diyeyim" ifadelerini kullandı.