Hamile olduğunu sandı, gerçek başka çıktı

Vücudunun içinde hareketlilik hisseden Yasemin Yılmaz'ın karnından 2 buçuk kilogram ağırlığında kist çıkarıldı. Hamile olduğunu bile düşünen Yılmaz'ın karnındaki kist neredeyse 9 aylık bebek boyutunda olduğu öğrenildi.

İngilizce öğretmeni Yasemin Yılmaz'ın çocukluğundan beri karnında bir şişlik olduğunu fark etti. Genetik veya yediklerinden dolayı olduğunu düşünen Yılmaz, Koronavirüs'e yakalandıktan sonra farklı hastalık belirtileri göstermeye başlayınca doktora başvurdu. Doktorlara karnındaki şişliğin arttığını ve kanaması olduğunu söyleyen Yılmaz'ın ilk başta hamile olduğunu söylense de, gerçek sonra ortaya çıktı.

BOYUTU 9 AYLIK BEBEK KADAR

Karnında 25 santimetrelik kist bulunan Yasemin Yılmaz, memleketi Eskişehir’e gelerek acil tedavi için Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İhsan Oruk’a başvurdu. Bunun üzerine hastayı muayene eden Op. Dr. Oruk, kistin enfeksiyona yol açarak farklı organlara doğru yayıldığını fark etti. Acil olarak operasyon hazırlıklarına başlayan Oruk, hastayı ameliyat ederek karnındaki 2 buçuk kilogram ağırlık ve 25 santimetrelik neredeyse 9 aylık bebek boyutuna ulaşan kisti başarıyla çıkardı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir