Hande Erçel'in yeğeni Mavi için şaşırtan karar! Kanser tedavisi görüyordu

Hande Erçel'in yeğeni Mavi için şaşırtan karar! Kanser tedavisi görüyordu

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in yeğeni Mavi hakkında geçen aylarda üzen bir haber yayınlanmıştı. Mavi'nin kanser tedavisi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncu ve ablası yeni bir karar aldı. Bakın Merve Erçel ile Gamze Erçel Mavi ile ilgili nasıl bir karar verdi?

Kanser tedavisi gördüğü ortaya çıkan Mavi, herkesi derinden üzmüştü. Tedavi süreci devam eden minik kız için anne Gamze Erçel ile teyzesi Hande Erçel'den hayranlarını üzen bir karar geldi. Sosyal medyada sık sık Mavi'nin paylaşımlarını yapan ikilinin verdiği karar şaşırttı.

handegamze.jpg

MAVİ İLE İLGİLİ KARAR ALDILAR

Türkiye'nin en başarılı kadın oyuncularından Hande Erçel, yeğeni Mavi'nin hastalığı ile yıkılmıştı. Sessiz sedasız tedavi gördüğü ortaya çıkan minik Mavi'nin hastalığı ortaya çıkınca, ünlü oyuncu ve ablası Gamze Erçel'den de haberi doğrulayan paylaşım gelmişti.

gamzeercel.jpg

NAZAR İDDİASI

Tedavi süreci devam eden Mavi için Hande Erçel ve ablası Gamze Erçel'den yeni bir karar çıktı.

mavi.jpg

Sık sık kızı Mavi'yi paylaşan Erçel, artık kızının fotoğraflarını paylaşmayacaklarını açıkladı. Bunun nedeninin ise nazar olduğu iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN