Hapis cezası olan şahsın annesi polisin belinden silahını aldı

Manavgat'ta hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı almaya gelen polisler zor anlar yaşadı. Şahsın annesi polisin belindeki silaha alarak oğlunun kaçmasına neden oldu. Yaşanan kargaşa anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Tehdit suçundan kesinleşmiş hapis cezasına çarptırılan N.L.S. isimli şahıs, sağlık ocağına geldiği ihbarı üzerine polis ekipleri tarafından yakalanmak istedi. N.L.S., polislerin geldiğini fark ederek otomobiline binip kaçmaya çalıştı. O sırada N.L.S.'nin anne ve babası polislere mukavemette bulundu. N.L.S.'nin hareket halindeki otomobilin ön camından beline kadar giren sivil polis memuru, kaçmaya çalışan şüpheliyi durdurmaya çalışırken bu arada anne ise sivil polisin belindeki silahı alınca ortalık bir anda karıştı. Silahının alındığını fark eden polis, harekete geçip yere düşen silahın ateş almasını önlemeye çalışırken, yaşanan arbededen faydalanan N.L.S., önündeki bir otomobile çarpıp olay yerinden kaçmayı başardı.

ANNE VE BABA GÖZALTINDA

N.L.S.'nin anne ve babası olay sonrası polise mukavemet ve şüphelinin kaçmasına yardım etme suçundan gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi. Kaçan N.L.S.'nin bulunması için çalışmalar devam ediyor.

YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir