Hukuk mezunu İrlanda'da kuryelik yapıyor: "Buradaki yaşantı çok daha rahat"

Hukuk mezunu olan Tuğçe, 1.5 yıldır İrlanda'da kuryelik yapıyor. İrlanda'daki hayata alıştığını ve oradaki hayatında çok daha rahat ve iyi hissettiğini söyleyen hukuk mezunu, Türkiye'ye dönmesi teklif edilse dahi dönmeyi düşünmediğini çünkü oradaki hayatından memnun olduğunu belirtti.

28 yaşındaki Tuğçe Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu ve İrlanda'da kuryelik yapıyor.

"BURADAKİ HAYATIMA ALIŞTIM"

1.5 yıldır İrlanda'da olduğunu ve bu süre zarfında Türkiye'ye dönmediğini belirten Tuğçe, Türkiye'ye 15.000TL maaş ile birlikte avukatlık yapması için dönmesi teklif edilse kabul eder miydin sorusuna "Yok gitmem. Kuryeliğe devam ederim ama gene de gitmem." dedi ve oradaki hayatına alıştığını söyledi.

İrlanda'daki yaşantısında çok daha rahat ve iyi hissettiğini söyleyen Tuğçe, "Buradaki yaşantıya alıştım. Buradaki yaşantı bana çok daha rahat ve çok daha iyi hissettiriyor. İngilizceyi de tam oturtamadığımı düşünüyorum o yüzden gitmem gene de." diyerek şuan ki koşullarda dönmeyi düşünmediğini belirtti.

"BİRÇOK ARKADAŞIM BANA NASIL KEBABÇI AÇABİLİRİZ DİYE SORUYOR"

Türkiye'den birçok kişinin ve arkadaşının kendisine orada nasıl kebapçı açılabileceğini sorduğunu söyleyen Tuğçe, "Çok fazla arkadaş gördüm, Türkiye'de iyi noktalarda ve iyi para kazanabilecek konumlarda olup hatta avukat arkadaşlarım da dahil buraya gelip nasıl kebapçı açabileceklerini soruyorlar." dedi.

"TÜM SİVASLILARA BURADAN SELAMLAR GÖNDERİYORUM"

Tüm Sivaslılara özellikle sevgilerini ileten Tuğçe, "Tüm Sivaslılara buradan selamlar gönderiyorum. Yani Türkiye'ye de gönderiyorum ama Sivaslılara özellikle gönderiyorum çünkü Sivaslıyım." diyerek videoyu sonlandırdı.