İstanbul Fırıncılar Odası'nın eski başkanı Fahri Özer'e düzenlenen silahlı saldırı kameralarda

İstanbul Bayrampaşa'da İstanbul Fırıncılar Odası'nın eski başkanı Fahri Özer'e silahlı saldırı düzenlendi. Otomobilden açılan ateş sonucunda bacağından yaralanan Özer'in durumunun ise yapılan kontrollerin ardından iyi olduğu bildirildi. O anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.

İstanbul Fırıncılar Odası'nın eski başkanı Fahri Özer'e Bayrampaşa'da silahlı saldırı düzenlendi.

Dün gerçekleşen olayda iddialara göre sahte plakalı bir otomobil ve içindekiler, Bayrampaşa'da kaldırımdan yürüyen Fahri Özer'e saldırı düzenledi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde sahte plakalı otomobilin arka camından çıkan bir kişinin kaldırımda yürüyen Fahri Özer'e ateş açtığı ve bunun sonucunda kendisini bacağından vurduğu görülüyor.

BACAĞINDAN VURULDU

Mermilerden birinin bacağına isabet etmesi üzerine Özer, olay yerinden sekerek uzaklaşmaya çalışırken saldırganlar ise olayın ardından ortadan kayboldu. Silah seslerini duyan vatandaşlar ise durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirerek Özer'in yardımına koştu.

"ARABA İLE GELİP 7-8 EL ATEŞ ETTİLER"

Özer, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken Yaşananları anlatan Fikret Ilgaz, “7 - 8 el silah sesi duyduk, hemen dışarı çıktık. Yaralanan abi de benim hastamdı. Orada yaralandı, biz müdahale ettik. Ambulansta hemen geldi. Olay bu şekilde yaşandı. Ne olduğunu anlamadık ilk başta. Araba ile gelip 7-8 el ateş ettiler. Sonrasında da kaçıp gittiler, yüzlerini görmedik. Yaralının durumu iyiydi. Ama herkes panik oldu. Ufak bir sıyrıktı, ayağına isabet etti. Şu an durumu iyi. Ben aramıştım, konuştum kendisi ile iyi durumu” dedi.

İncelemelere başlayan polis ekipleri ise şüphelileri yakalamak için çalışma başlatırken o anlar ise kameralara böyle kaydedildi.