İstanbul Havalimanı'ndaki telefon hırsızına polisten suçüstü yakalama

İstanbul Havalimanı'ndaki cep telefonu hırsızı suçüstü yakalandı. Ekiplerin adım adım takip ettiği şüpheli şahıs, bir kadının telefonunun kameraların gözleri önünde çalmasının ardından suçüstü yakalandı. O hırsızlık anları ise kameralara böyle yansıdı.

İstanbul Havalimanı'ndaki telefon hırsızı polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Havalimanı’nda meydana gelen olayda iddialara göre bir yolcu, hırsızlık yaptığı şüphesi üzerine polis ekipleri tarafından teknik ve fiziki takibe alındı. Hırsızlık şüphelisi Feyzi T., havalimanında gezdiği esnada, koltukta oturan bir kadının cep telefonunu gözüne kestirdi.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

İlk olarak sessizce kadının yanına yaklaşan şüpheli, saniyeler içinde kadının telefonunu çaldıktan sonra olay yerinden yavaşça uzaklaştı. Her anı polis ekipleri tarafından takip edilen şüpheli şahıs ise polis ekiplerince çaldığı cep telefonu ile suçüstü yakalandı.

HIRSIZLIKTAN 32 FARKLI SUÇ KAYDI VAR

Suç üstü yakalanan hırsızlık şüphelisi Feyzi T.'nin hırsızlık suçundan 32 kaydı olduğu ve farklı tarihlerde havalimanında cep telefonu hırsızlığı yaptığı tespit edildi. Şüpheli şahıs, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

O anlar ise kameralara böyle kaydedildi.