İtfaiye tarafından yanan evinden kurtarılan adam gitarını elinden bırakmadı

Adana'da gerçekleşen olayda 8 katlı bir apartmanın en üst katında yangın çıktı. İtfaiye tarafından herhangi bir yara almadan kurtarılan ev sahibinin, her şeye rağmen gitarını elinden bırakmaması ise dikkat çekti. Yangının çıkış nedeni şuan için bilinmezken o anlar ise böyle kaydedildi.

Adana'da yaşayan Abdurrahman Üter (42) adlı şahsın kaldığı dairede yangın çıktı. Alevler kısa sürede etrafı sararken mahallelinin ihbarı üzerine adrese intikal eden itfaiye ekipleri Üter'i evinden çıkardı.

Yanan evden düşen parçalar aynı apartmanda başka bir dairenin balkonuna düşerek yangını büyütse de yangın en sonunda kontrol altına alınabildi fakat zarar görev evler ve parçaların üstüne düştüğü 01 EOA 45 plakalı otomobil oldukça hasar aldı.

"AİLEM BENİ 'EVİN YANIYOR HABERİN YOK MU' DİYE ARADI"

Yanan evinden gitarını alıp çıkan Abdurrahman Üter, eşi Filiz ve oğlu Semih'in kayınvalidesinde olduğunu, kendisinin de itfaiye ekipleri sayesinde yara almadan evden çıktığını belirtti.

Yangında kurtardığı gitarını bir an olsun bırakmayan Üter, "Adana'nın semtlerinde gitarımla geziyordum. Bazı kişiler tarafından dayak yedim. Üzerine bir de araba da çarptı. Sonra eve geldim, hastaneye gitmedim. Uyumuşum. Ailem beni 'ev yanıyor haberin yok mu?' diyerek aradı. 'Vallahi yatıyorum ne saçmalıyorsun sen?' dedim. Telefonu kapattım, baktım gerçekten dumanlar var. Sonra baktım ev yanıyor, karşımda itfaiyecileri gördüm.

Mal yerine gelir can yerine gelmez. Bize bir şey olmasın ne yapalım" yorumlarında bulundu.

Öte yandan olay anında alkollü olduğu iddia edilen Abdurrahman Üter'in evinde çıkan yangının nedeni ise hala araştırılıyor. O anlar ise böyle kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir