Kağıthane'de kan donduran olay! Şehir eşkıyaları “Aracını buraya park edemezsin” diyerek dakikalarca darp etti

Kağıthane'de arabasını park edip evine gitmeye çalışan kişi ölümüne darp edildi. Şanssız adam arabasını park etmesinin ardından alkollü şahıslar yanına doğru yaklaştı ve "Arabanı çek, buraya park edemezsin" diyerek evine gitmeye çalışan adamı dakikalarca darp ettiler. O anlar ise güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

Arabasını park ettikten sonra evine gitmeye çalışan adam alkollü kişiler tarafından dakikalarca darp edildi.

Ölümüne darp ettikleri şahsı ise daha sonra arabasına bindirerek olay yerinden uzaklaştırdılar ve alkollü şahıslar yakalanmamak için olay yerindeki kanları sildi.

"ARABANI ÇEK, BURAYA PARK EDEMEZSİN"

22 Mayıs tarihinde saat 04.00 sıralarında Kağıthane Çağlayan’da meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde evine gelen Mustafa Selçuk T. (57), cadde üzerindeki boş bir yere arabasını park etti. Aracından inerek evine doğru yürüyen Mustafa Selçuk’a bağıran alkollü şahıslar, "Arabanı çek, buraya park edemezsin" deyip üzerine doğru koşarak saldırdı. Neye uğradığını şaşıran Selçuk T., alkollü şahıslar tarafından dakikalarca ölümüne darp edildi.

KAFASINDA ŞİŞE KIRIP KALDIRIMDA SÜRÜKLEDİLER

Darp etmekle de kalmayan şehir eşkıyaları, Selçuk T.'nin başında şişe kırıp, kaldırımda da sürükledi. Bir süre sonra Selçuk T.’yi bırakan saldırganlar, Selçuk T. arabasına binip olay yerinden uzaklaştıktan sonra da olay yerindeki kanları silerek izlerini kapatmaya çalıştı.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Olay yerinden kaçan şanssız adam, tedavi olmak için hastaneye gitti. Hastane polisinin aldığı ifade doğrultusunda harekete geçen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Çağlayan Polis Merkezi Amirliği Suç Araştırma ve Soruşturma Büro ekipleri, olay yerine gelerek çalışma yaptı. Ekiplerin yaptığı çalışmalar neticesinde ise şehir eşkıyalarının Serkan G. (21), Abdülselam G. (35) ve Abdülkadir K. (19) olduğu tespit edildi. Daha sonrasında polis ekiplerince yürütülen çalışmalar neticesinde şahıslar kısa sürede yakalanarak emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından da adliyeye sevk edildiler. Öte yandan, saldırgan şahısların, “kasten yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildikleri de edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Kağıthane’de yaşanan o dehşet anları ise bölgede bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.