Kastamonu'da emekli öğretmen canını hiçe sayarak mahsur kalan hayvanların yardımına koştu

Şiddetli sağanak yağışın etkili olduğu Kastamonu'da bir vatandaş canını hiçe sayarak köpeklerin yardımına koştu. Kulübenin içerisinde mahsur kalan köpekler, cesur vatandaşın aracını dahi bırakıp o köpeklerin yardımına koşması sayesinde kurtuldu. O anlar ise cep telefonu kameralarına saniye saniye kaydedildi.

Yağışların etkisini sert bir şekilde gösterdiği Kastamonu'da sel sularından dolayı mahsur kalan köpeklerin yardımına cesur bir vatandaş koştu.

Kastamonu’da 3 Eylül tarihinde il merkezinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sebebiyle 400’den fazla bodrum ve giriş katlarda bulunan iş yeri, ev, kapalı otopark ve depoları sel suları bastı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TAKDİR TOPLADI

Yaşanan sel sonrasında ise Kastamonu Belediyesi ekipleri bir yandan temizlik çalışmalarını sürdürürken bir diğer yandan da hasar gören yerlerde onarım çalışmaları yürütüyor. Yaşanan sel sırasında kameralara yansıyan bir vatandaş ise canını hiçe sayarak boğulmak üzere olan köpek ve tavukları kurtardı. Emekli öğretmen Baha Can, yaptıklarından dolayı sosyal medyada büyük takdir topladı.

KÖPEKLERİ, TAVUKLARU VE CİVCİVLERİ KUCAĞINA ALARAK GÜVENLİ YERE TAŞIDI

İnönü Mahallesi'nde yaşayan Can, kulübede boğulmak üzere olan köpek ve tavuklarını görünce suya atladı. Baha Can, kulübede boğulmak üzere olduğunu fark ettiği av köpeğini, tavukları ve civcivleri kucağına alarak güvenli bölgeye taşıdı.

O sırada cep telefonuna çekilen görüntülerde, Baha Can’ı apartmanın penceresinden izleyen ve kameraya alan vatandaşlar ise, "Canını da hiçe sayıyorsun" diyerek emekli öğretmeni geri dönmesi için ikna etmeye çalıştı. Öte yandan Baha Can'ın başka hayatları kurtarmak için bıraktığı aracının yağış sele maruz kalması sonucu zarar gördüğü öğrenilen bilgiler arasında yer aldı.

O anlar ise kameralara böyle kaydedildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir