Kırıkkale'de lüks otomobil EDS direğine saplandı! Otomobil hurdaya döndü...

Kırıkkale'de EDS direğine çarpan otomobil hurdaya döndü. Kazada sürücü ağır yaralanırken otomobilin ise EDS direğine adeta 'saplandığı' görülüyor. Kaza sonrası otomobil ve sürücüye müdahale edilme anları ise kameralara böyle yansıdı.

Kırıkkale'de lüks otomobil EDS direğine saplanıp hurdaya döndü.

Kırıkkale-Kırşehir kara yolunun 5'inci kilometresinde meydana gelen olayda iddialara göre göre, E.B. idaresindeki GH-941-PH Fransa plakalı BMW marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sebebiyle yol kenarındaki Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) direğine çarptı.

214.jpg

ÇARPMANIN ETKİSİYLE HURDAYA DÖNDÜ

Çarpmanın etkisiyle lüks otomobil hurdaya dönerken otomobilin içerisinde sıkışan sürücü ise ağır yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla ile olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi ve sürücü sıkıştığı yerden çıkartıldı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

İlk müdahalelerin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan sürücünün tedavi altına alındığı öğrenilirken sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sebebiyle araç trafiği bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Hurdaya dönen otomobil ise çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.