Mehmet Dinçerler'den geri adım! Hadise ile boşanacaklardı "Dayanamadı"

Mehmet Dinçerler'den geri adım! Hadise ile boşanacaklardı "Dayanamadı"

Hadise-Mehmet Dinçerler'in boşanma haberi magazine bomba gibi düşerken, ikili karşılıklı olarak birbirlerini sosyal medya hesaplarından silmişti. Günlerce konuşulan boşanma davası sonrasında Mehmet Dinçerler tüm sosyal medya hesaplarını kapatmıştı. Geçen günlerde Rodos'a tatil yapmaya giden Dinçerler geri adım attı. Bakın ne yaptı?

Geçen aylarda sessiz sedasız evlenen Hadise-Mehmet Dinçerler çiftinin evliliği uzun sürmedi. Düğünlerine dair hiçbir paylaşım yapmayan ikilinin boşanma süreci sosyal meydanın gündemine düştü. Boşanma dair çok sayıda iddia ortaya atılırken, asıl sebebin Dinçerler'in Hadise'nin sahne kostümlerine karışması olduğu söylendi. Tüm bunlar yaşanırken Dinçerler, boşanma açıklamasından sonra sosyal medya hesaplarını kapatmıştı. Kısa süre sosyal medyadan uzak duran Mehmet Dinçerler geri adıma attı.

mehmet-001.jpg

MEHMET DİNÇERLER'DEN 'GERİ DÖNDÜM' HAMLESİ

1 yıllık ilişkilerini nikah masasına taşıyan şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, sadece 4 ay evli kalabildi. Hadise'nin bir konserine 'Küçük bir yol' şarkısını söylerken sahnede ağlaması evliliklerinde kriz çıktığını ortaya çıkarmıştı.

hadisetakip.jpg

1 hafta içerisinde çift karşılıklı hamlelerde bulunmuştu. Hadise'nin sahnede ağlamasından sonra Dinçerler de alyansını çıkarmıştı.

hadise-mehmet-dincerler-arasindaki-krizin-nedeni-15256452-4812-osd.jpg

BOŞANMA SONRASI SOSYAL MEDYA HESAPLARINI KAPATMIŞTI

Hadise'den boşanma açıklama gecikmemişti. Anlaşamadıklarını söyleyen Hadise, eşine boşanma davası açtığını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bu açıklama sonrasında Mehmet Dinçerler'e çok sayıda tepki yağmış ve Dinçerler sosyal medya hesaplarını kapatmak zorunda kalmıştı.

hadiseaglama-001-001-002.jpg

MEHMET DİNÇERLER GERİ ADIM ATTI

Eski paylaşımları ortaya çıkan Mehmet Dinçerler kendisine yapılan ağır eleştiriler sonrasında Twitter ve Instagram hesaplarını kısa süreliğine kapatmıştı.

hadise1.jpg

En son Rodos tatilinde görüntülenen Dinçerler, tatil dönüşü bir hamlede bulundu. Sosyal medya hesaplarını kapatan Dinçerler, hesaplarını açıp paylaşım yapmaya başladı. Sadece işine yönelik paylaşım yapan Dinçerler'in bu hamlesi herkesi şaşırttı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN