Mehmet Ocaktan: Cumhur İttifakının kazanma şansı çok zor

Ahmet Taşgetiren ve Mehmet Ocaktan, Türkiye gündeminin öne çıkan başlıklarını, KARAR TV'nin Buradan Bakınca programında değerlendirdi. Altılı Masanın 28 Kasım’da açıkladığı Anayasa Değişikliği Teklifinin neler getireceği ve böyle bir uzlaşının topluma ne mesaj verdiği hakkında konuşan Ocaktan, “Uzlaşması en zor kesimler anayasada uzlaştılar. Bu kolay bir iş değil.” yorumunda bulundu.

UBADE EVLİ

KARAR Yazarları Ahmet Taşgetiren ve Mehmet Ocaktan KARAR TV'de yayınlanan Buradan Bakınca programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Altılı Masanın geçen gün açıkladığı Anayasa Değişikliği Teklifi ile masanın birlikteliğinin yeni bir seviyeye geldiği yorumlarına değinen Ocaktan, “Bu masanın bugüne kadar varlığını sürdürmesi bana göre Cumhur İttifakının en çok korktuğu şey. Eğer masada bir dağılma söz konusu olmazsa ve aday tespiti yaparlarsa bana göre Cumhur İttifakının kazanma şansı çok zor. Anketler ve yapılan araştırmalar da bunu gösteriyor.” ifadelerini kullandı.

Değişiklik Paketinde yer almayan konularda da ileride düzenleme yapılabileceğini söyleyen Taşgetiren “Altılı masanın performansı sadece bu anayasa değişiklik paketi ile sınırlı kalmayacak, kalmaması gerekiyor. Seçimden sonra diyelim ki Anayasayı değiştirecek bir çoğunluk elde edildi, ama her şeye rağmen bu değişiklik olana kadar bir süre geçecek.” değerlendirmesinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN