Motosiklet Tutkunlarından İmkansıza Yolculuk! Motosikletle Öyle Bir Yere Çıktılar ki Helikopter Bile Zor Gidiyor

Erzincan'da motosiklet tutkunları hiç gidilmemiş yerlere gittiler. Motosikletleri ile yaylaya giden tutkunlar, o bölgede yaşayan vatandaşların şok olmasına neden oldu. O anları da kameralarına kaydeden motosiklet tutkunları, yaylada yaşayan ve şaşkınlıklarını gizleyemeyen vatandaşlarla beraber renkli görüntülere imza attı.

Motosikletleri ile kimsenin araçlarıyla gidemediği yaylaya gittiler, onları görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Erzincan'da motosiklet tutkunu olan bir grup ilginç bir yolculuğa çıktılar. Erken saatlerde yola çıkan 4 kişilik grup hem kendilerine hem de gittikleri bölgede yaşayanların unutamayacağı anlar yaşadı.

SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE YOLA ÇIKTILAR

Erzincan Enduro Motor Grubu üyeleri, daha önce helikopter hariç hiçbir bir aracın gidemediği Munzur Dağları’nda ki kaynak sularından oluşan dereleri, akarsularıyla oksijen deposu olan, temiz havası ve bitki örtüsüyle de dikkat çeken Merk Yaylası’na doğru sabahın erken saatlerinde yola koyuldu.

62.jpg

"BURAYA HELİKOPTER BİLE GELEMİYOR, SİZ NASIL GELDİNİZ?"

Yaklaşık 2 bin 500 rakımda bulunan yaylaya mevsimsel olarak giden ve hayvanlarını otlatan vatandaşlar ise normalde bölgeye atlar ve eşeklerle gittiklerini söyledi. Sabah saatlerinde karşılarında motosiklet gördüklerinde ise kimisi, “Helikopter bile gelmez buraya siz nasıl geldiniz” yorumlarında bulunurken kimisi ise, “Siz nasıl gelebildiniz buraya? Ben helikopter geldi sandım” yorumlarında bulunarak şaşkınlıklarını gizleyemedi.

84.jpg

"İKİ KİŞİ GERİ DÖNDÜ AMA BİZ DEVAM ETTİK"

Misafirperverlikleri ile de dikkat çeken yaylada ki vatandaşlar kısa konuşmalarının ardından motosikletlilere çadırın içinde ayran ikram etti. İç ısıtan manzaraların yaşandığı yaylada hayvanlarını yaz aylarında otlatmaya çıkaran vatandaşlar davetsiz gelen motosikletli misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederken, motosiklet tutkunu olan ve yaşadıkları tecrübeleri saniye saniye kask kamerasına kaydeden Canser Atila ise, “Ali Dağhan Emre, ben, 4 kişi yola koyulduk. Zorlu parkurda iki kişi geri döndü ama biz devam ettik.

AYRANLARINI İÇİP TEKRAR YOLA KOYULDULAR

Yaylanın varlığından bu yana at ve eşeklerle ulaşım sağlayan yaylacılar hem sevindiler hem çok şaşırdılar. Merk yaylasında Zeynep teyzenin çadırına misafir olup ayranından içtik. Ardından yaylanın üstüne, kar sularıyla oluşan yeşil göle çıkıp oraya da motorla çıkan ilk kişiler olduk” diye konuştu.

O renkli anlar ise kameralara böyle yansıdı.