Ocaktan: Türkiye'de hiçbir yetkili böyle bir açıklama yapmadı

KARAR TV'nin Buradan Bakınca programında Ahmet Taşgetiren ve Mehmet Ocaktan gündemi değerlendirdi. Taşgetiren ve Ocaktan'ın gündeminde İstanbul'un İstiklal Caddesi'nde yaşanan terör saldırısı vardı. 81 kişinin yaralandığı 6 kişinin hayatını kaybettiği ve içlerinde ağır yaralanan vatandaşlara alçakça pusu kuran terör örgütü üyelerine değinildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ise ABD'nin taziyesini kabul etmemesi ise gündem başlıkları içinde yer aldı.

MERVE ŞİŞMAN

Ahmet Taşgetiren ve Mehmet Ocaktan gündemi Buradan Bakınca programında değerlendirdi.

"TÜRKİYE'DE HİÇBİR YETKİLİ BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPMADI"

Buradan Bakınca programında gündemi değerlendiren Mehmet Ocaktan İçişleri Bakanı Süleyman Soyluyu eleştirdi. Mehmet Ocaktan, Soylu'nun ABD çıkışını değerlendirdi: "İdlib'de Rus uçaklarıyla şehit edilen 33 askerden sonra hiç böyle celallenen bir açıklamasını görmedim. Türkiye'deki hiçbir yetkili böyle bir açıklama yapmadı. Uzun yıllardır terör örgütleri yüzünden büyük acılar yaşıyoruz. Bu konuda bir şey yapılması gerekiyor. Amerika PKK'yı terör örgütü olarak tanıyor. Rusya, PKK'yı terör örgütü olarak tanımıyor. Üstelik Moskova'da terör örgütünün büroları var. YPG'nin büroları var. Bunları da birlikte konuşmak gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"NATO ÜYELERİNE İTİRAZDA BULUNURSUNUZ"


İçişleri Bakanı'nın "ABD'nin taziyesini kabul etmiyoruz" şeklindeki söylemi 15 Kasım tarihli çıkan gazetelerin manşetinde yer alarak gündem oldu. Bu sözler ile gündeme gelen Süleyman Soylu hakkında Ahmet Taşgetiren, NATO üyelerine bu konuyu taşıması gerektiğini vurguladı. Taşgetiren, "İçişleri Bakanı olarak konuyu Cumhurbaşkanlığı kabinesine götürtürsünüz ve bu konu tartışılır. Terörü beslediğini ve koruduğunu düşündüğünüz bütün NATO üyelerine itirazda bulunursunuz. Böyle bir ittifakta yokuz dersiniz ama demiyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN