Okulun bağış kutusunu çalan hırsızlar, paraları akaryakıt istasyonunda tümletti!

Sarıyer'de bir okulun içerisindeki bağış kutusunu çalan hırsızlar, aldıkları parayı da daha sonrasında akaryakıt istasyonunda tümletti. Yok artık dedirten o anlar ise okulun ve akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.

Sarıyer'de okuldaki bağış kutusunu çalan iki hırsız, paraları da akaryakıt istasyonunda tümlettikten sonra kayıplara karıştı.

İddialara göre dün gece saat 02.30 sıralarında Sarıyer Yeniköy Mahallesi'nde bulunan bir okulda meydana gelen olayda, okula giren iki hırsız bir süre dolaştıktan sonra bağış kutusunu çaldı. Hırsızlar, kutunun içindeki bozuk paraları bir akaryakıt istasyonunda tümletti.

PARALARI AKARYAKIT İSTASYONUNA GİDİP TÜMLETTİLER

İki hırsızın okulda gezdiği ve bozuk paraları tümlettikleri anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Bağış kutusunun çalındığının ortaya çıkmasının ardından ise okul yetkilileri polise başvurdu. Güvenlik kameralarını inceleyen Sarıyer Asayiş Büro Amirliği Ekipleri hırsızların kimliği tespit etti.

HIRSIZLAR SERBEST BIRAKILDI

M.A.M (18) ve E.G (19) isimli hırsızlar, Sarıyer’deki ikametlerinde kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Ardından adliyeye sevk edilen iki hırsız, serbest bırakıldı. O anlar ise hem okulun hem de akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir