Orta Dalga'da gündem konuşuldu

Ali Çarkoğlu 'Orta Dalga' Programında gündemi değerlendirecek.

Canlı yayın 19 Ocak saat 11.30'da gerçekleştirilecek.

➣Erdoğan seçim tarihini açıkladı: 14 Mayıs "Rahmetli Menderes 14 Mayıs 1950'de 'yeter söz milletin' demiş ve sandıktan zaferle çıkmıştı. Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün Altılı Masa'ya yanıtını verecek"

➣EYT düzenlemesi ile ilgili dün gece Meclis'te yeni bir gelişme yaşandı. TBMM'de AK Parti bürokratları tarafından basına kapalı bir sunum gerçekleştirildi.

➣Bülent Arınç, seçimlerde Erdoğan'ı kazanmaya çok yakın gördüğünü ifade etti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için, "Bizim rakibimizdir, düşmanımız değil" dedi.

➣Uşak'ta bir tarlanın kenarında sırt çantası içinde bebek cesedi bulundu. Bir iki günlük olduğu tahmin edilen erkek bebeğin cenazesi, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

➣Demirtaş'tan seçmene motivasyon çağrısı: Geleceğinizi çalmalarına kesinlikle izin vermeyin

➣Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'nu hedef alan açıklamalarının ardından Davutoğlu, "Bekle Erdoğan, bekle! Hak ettiğin cevabı bu akşam alacaksın" demişti. Davutoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımında "Bana kullandığın 'yolsuzluk' ifadesi için seni yüzleşmeye davet ediyorum. Yüzleşelim var mısın?" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN