Park halindeki otomobil bomba gibi patladı! Camdan çıkarak canlarını kurtardılar

Konya'da bir akaryakıt istasyonunun önünde gerçekleşen olayda park halindeki bir araçta sebebi henüz belirlenemeyen nedenlerden ötürü patlama oldu. O korkutucu anların ardından araçtaki 2 kişi camdan çıkarken o anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Park halindeki araçta aniden patlama meydana geldi, içerideki 2 kişi camdan çıkarak canını kurtardı.

Dün akşam saatlerinde merkez Karatay ilçesi Fevziçakmak Mahallesi Karakayış Caddesi üzerinde bulunan bir petrol istasyonunda meydana gelen olayda iddialara göre, sürücüsü henüz belirlenemeyen 41 HS 807 plakalı otomobil petrol istasyonu yakınlarında park halinde olduğu sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

ARACIN CAMINDAN ÇIKTILAR

Patlama sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, araç içerisinde kimseyi bulamadı. Akaryakıt istasyonuna ait güvenlik kamerasını inceleyen polis ekipleri, araçta bulunan 2 kişinin patlamanın hemen ardından aracın camından çıkarak kaçtığını belirledi.

PATLAMA ANI SANİYE SANİYE KAMERALARDA

Patlama anının saniye saniye yansıdığı görüntülerde, park halinde bulunan otomobilde patlamanın meydana geldiği ve ardından araç içindeki 2 kişinin camdan çıktığı görülüyor. Araç içerisinde bulunan 2 kişinin olaydan hemen önce akaryakıt istasyonundan 3 tüp çakmak gazı aldığı öğrenildi. Aracı bırakıp olay yerinden kaçan 2 kişinin belirlenmesi için başlatılan çalışma sürüyor.

O anlar ise kameralara böyle yansıdı.