Pitbull sahibi, köpeğini tartıştığı kişilerin üzerine saldı

İstanbul Beyoğlu’nda pitbull cinsi köpeğini ağızlıksız gezdiren sahibi, çevredekiler tarafından uyarıldı. Uyarılmaktan pek hoşlanmayan köpeğin sahibi ise, köpeğinin tasmasını gevşetti ve köpeğini kendisini uyaran kişilerin üzerine saldı.

Köpeğin gezdiği çevrede bir esnaf olan Muzaffer A., köpeğin cinsinin tehlikeli sınıfında yer aldığını ve ağızlıksız gezdirilmemesi gerektiğini sahibine ısrar etmekteydi. Köpeğini sokaktan uzaklaştırmaya çalışan sahibi ise daha sonrasında aniden geri döndü ve köpeğinin tasmasını gevşetti. Pitbull cinsi köpek de bu sayede Muzaffer A.’yı yakaladı ve yere düşürdü.

"HALA SALDIRININ ŞOKUNU YAŞIYORUM"

Çevredekiler tarafından zar zor kurtarılan Muzaffer A., “Hala saldırının, olayın şokunu yaşıyorum. Enteresan bir olayla karşılaştım, pitbull saldırısına uğradım. Sahibi sorumsuz bir kişiydi. Dedim ki, 'Beyefendi zincirlemiyor musunuz, yasak bu köpek. Bir çocuk gelse paramparça edecek.' Cevap vermedi, bir anda ne olduysa köpeğin tasmasını çıkarıp direkt bana saldırdı. 'Pişt' diye bir ses duydum adamdan, daha sonra kendimi yerde buldum. Resmen ayağımı paramparça edecek raddeye geldi. Ölümden döndüm, şikayetçiyim. Benden sonra iki kişiye daha saldırdı. Biri kolundan, diğeri göğsünden yaralandı. En ağır şekilde yaralanan benim. Bu olaydan sonra ben sokakta köpek görsem kaçacağım. Rüyalarıma giriyor, psikolojim bozuldu. İnşallah bu sorumsuz vatandaş cezalandırılır. Hadi ben yetişkinim, kendi çabamla kurtuldum ama bir çocuk olsaydı paramparça edebilirdi.” Dedi.

Olay sonrasında yaralananlar tedavi için hastaneye kaldırılırken, olay yerinden uzaklaşan köpek ve sahibi ise polis tarafından aranıyor. O anlar ise kameralara böyle kaydedildi.