Polisleri görünce 2 çocuğu ve eşini rehin aldı

İzmir'de tartıştığı kişiyi yaralayan O.K. isimli şahıs, eve gelen polis ekiplerini görünce eşi ve 2 çocuğunu bıçakla rehin aldı. 3 saat boyunca direnen O.K.'yı operasyona gelen özel harekat polisleri etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

İzmir'in Konak ilçesinde gece saatlerinde devriye gezen polis ekipleri yerde baygın yatan bir vatandaşı görüp müdahale etti. Başına silahla vurulduğu için bayıldığını belirten V.Ş., O.K. ve O.A. isimli kişilerle tartıştığını söyledi. Polis ekipleri önce O.A.'nın evine giderek şüpheli şahsı gözaltına aldı. Daha sonra polis diğer şahsın evine gitti. O.K. polislerin geldiğini fark edince 4 yaşındaki kızı, 13 yaşındaki oğlu ve eşini bıçakla rehin aldı. Polis ekiplerinin ikna çabaları sonuçlanmayınca özel harekat polisleri olaya el attı.

Ekipler, polis merkezine götürülen O.A.'yı da ikna çalışması için olay yerine getirildi. O.A. ile konuşan O.K.'nin bir anlık dalgınlığından yararlanan özel harekat polisleri, eve girip şüpheliyi etkisiz hale getirdi.

2 ÇOCUĞU DEVLET KORUMASINDA

Kurtarılan anne ve çocukları ambulansta sağlık kontrolünden geçirildi. 2 şüpheli emniyete götürüldü.
O.K.'nin 4 çocuğu bulunduğu ve 2'sinin devlet korumasında olduğu, eşinin de 3 aydır kadın sığınma evinde kaldığı ve eve birkaç gün önce döndüğü belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir