Sarıyer'de evin üzerine uçan kamyona ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Sarıyer'de kontrolden çıkan ve evin üzerine uçan kamyona ait güvenlik görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde kamyonun kontrolsüz bir şekilde önce bir otomobile daha sonra da evin üzerine uçtuğu görülüyor. Edinilen bilgilere göre ise uçan kamyonun o yola girmesinin aslında yasak olduğu öğrenildi. O anlar güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

Kazım Karabekir Mahallesinde gece saat 03.15 sıralarında meydana gelen kazada, yokuş aşağı inen 34 FFS 404 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 4 kişinin yaşadığı gecekondunun üzerine uçmuştu.

Kazada, evde bulunanlardan Gülşah Yörük ile kızları Miray ve Melek Yörük yaralanırken, baba Kadir Yörük burnu dahi kanamadan kurtulmuştu. Kamyon sürücüsünün de yaralandığı kazada, 4 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, Gülşah Yörük'ün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazanın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

YASAĞA RAĞMEN O YOLU KULLANIYORLAR

Kamyon güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, yokuş aşağı süratli bir şekilde inmeden önce yol kenarındaki bir otomobile, sonra bir gecekonduya çarptığı, son olarak da yolun altında bulunan bir başka gecekondunun üzerine uçtuğu görüldü.

Öğrenilen bilgilere göre o yola aslında kamyonların girmesinin yasak olduğu iddia edildi. Öte yandan başka bir öğrenilen bilgide ise yasağa rağmen o yolun kamyonlar tarafından sık sık kullanıldığı belirtildi.

GECEKONDUDAN GERİYE BİR TEK DUVAR KALDI

Kazanın izleri gündüz ortaya çıktı Gece saatlerinde meydana gelen kazanın izleri sabah gün aydınlanınca net bir şekilde ortaya çıktı. Gecekondudan geriye yalnızca bir duvar kaldığı görülürken, ekipler de enkaz kaldırma çalışmalarına devam etti.

İlgili Haberler