Selin Ciğerci'nin tedbir kararını çiğneyen Deniz Akkaya, hapse girdi

Selin Ciğerci'nin tedbir kararını çiğneyen Deniz Akkaya, hapse girdi

Selin Ciğerci'ye söylediği sözlerden dolayı davalık olan ve tedbir kararını çiğneyen Deniz Akkaya, 3 gün zorlama hapsini yatmak için bugün teslim oldu.

Deniz Akkaya, Selin Ciğerci ile aralarında yaşanan kavganın ardından hapse girdi. Avukatının yaptığı açıklamaya göre, manken ve sunucu karakola giderek teslim oldu.

fgjfgjfgjfgjfgj

DENİZ AKKAYA’NIN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Deniz Akkaya’nın teslim olmasının ardından eski mankenin avukatı açıklama yaptı. Açıklamada “Müvekkil Deniz Akkaya hakkında 6284 Sayılı yasa kapsamında 3 günlük zorlama hapsi uygulanmasına karar verilmiştir. Hukuka aykırı olarak verilen işbu karar istinaf veya temyiz incelemesinden geçmeden kesinleşmiş olup karara karşı, yürürlükteki hukuka aykırılıklar nedenleriyle kanun yararına temyiz başvurusunda bulunulacaktır. Ancak yapılacak başvuru, kararın hukuki sonucunu ortadan kaldırmayacağından müvekkil Deniz Akkaya teslim olmuştur. Verilen karar bir disiplin hapsi olup, bir mahkûmiyet kararı değildir. Müvekkilin haklı mücadelesi hukuk çerçevesinde devam etmektedir.” ifadeleri kullanıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN