Takıntılı eski sevgilisi aracına boya sökücü döktü

Esenyurt'ta intikam almak isteyen kadın, eski sevgilisinin aracına boya sökücü döktü. Sabah aracın yüzeyindeki aşınmaları gören şahıs kameraları inceledi. Boya sökücüyü eski kız arkadaşının döktüğünü gören adam, "Çok sevdik ve başımıza böyle bir olay geldi" dedi.

Esenyurt'ta meydana gelen olayda, iddialara göre aylar önce ayrıldığı eski sevgilisinden intikam almak isteyen bir kadın, gece saatlerinde iki arkadaşı ile birlikte Erhan Pala’nın yaşadığı mahalleye geldi. Bir süre çevreyi gözetleyen şahıslar, yanlarında getirdiği malzemelerle boya sökücü hazırlayarak aracın üzerine döktü. Sabah saatlerinde durumu fark eden Erhan Pala, yetkililere haber verdi. Olay sonrasında araçta değer kaybı ile birlikte yaklaşık 60 bin TL maddi zarar oluştu. Yaşanan o anlar ise, çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir