Taksi ücreti ödemek istemeyen genç kız yakayı ele verdi

Karabük'te bir genç kız bindiği taksiye ücreti ödemeği reddedince taksici polis çağırdı. Polis olay yerine gelince "Bana yaklaşmayın Koronayım" diyen genç kız yakayı ele verdi.

Sudenur A. isimli 18 yaşındaki genç kız iddiaya göre tütün ürünü almak için evinden çıkıp taksiye bindi. İstedikleri adrese geldiklerinde taksimetrenin yazdığı ücrete tepki gösteren gençler şoförle tartışmaya başladı. Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine taksi sürücüsü aracını durağa çekip durumu polis ekiplerine bildirdi.

Taksicinin şikayetçi olması üzerine Yasin D. taşkınlık çıkartması nedeniyle gözaltına alınırken 18 yaşındaki Sudenur A. ise kendisine yaklaşan bekçi ve polislere "Koronayım yaklaşmayın" diye bağırdı. Yapılan HES kodu sorgusunda genç kızın Covid-19 testinin pozitif çıkması sonucu karantinada olması gerektiği belirlendi.

Pozitif vaka olan genç kız kendisini görüntüleyen gazetecilere hakarette bulunurken, sağlık ekiplerine de zor anlar yaşattı.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir