'Tık' için yaptıkları şaka 'pes artık' dedirtti: Ezan sesi dinlettiler

Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntülerde gençler, sahilde oturan vatandaşlara ezan sesi dinleterek oruçlarını açmalarına sebep oldu. O anları kayda alıp sosyal medya hesabından paylaşan kişiye ise tepki yağdı.

Rize'de gerçekleşen olayda evlerinin balkonundan güçlü bir hoparlör ile ezan sesi açan gençler karışıklığa neden oldu.

"İFTARDAN ÖNCE PAYLAŞMIŞIZ GİBİ GÖSTERDİLER"

İddialara göre videoyu çeken gençlerden olan E.K. (17), görüntüleri iftardan sonra çektiklerini ve yanlış anlaşıldıklarını dile getirdi. Videoyu iftardan yaklaşık 10 dakika sonra çekerek karışıklığa neden olmak istediklerini dile getiren gençler, görüntüleri 'İftardan 10 dakika sonra Rize'de ezan şakası' diye paylaştıklarını fakat videolarını gören insanların bunu 'İftardan 10 dakika önce insanlara oruçlarını bozdurdular' diye paylaşarak olayları çarpıttıklarını dile getirdi.

"POLİS EKİPLERİNDEN UYARI"

Videonun büyük bir hızla yayılmasının ve tepki çekmesinin ardından olaya polis ekiplerinin de dahil olduğu şakada, videoyu paylaşan Kazdal çok tepki çektiklerini hatta polislerin de gelerek onlara 'Neden böyle bir şey yaptınız' diyerek onları uyardığını iddia etti.

O anlar ise böyle kaydedildi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir