Ünlü oyuncu ve eşi Ukrayna için yardım toplanmasına yardım ediyor

Ünlü oyuncu Mila Kunis ve eşi Ashton Kutcher, Ukrayna'nın bu cesareti karşısında tepkisiz kalınmaması gerektiğini ve Ukraynalılar için yardım toplanması gerektiğini söyledi. Ukrayna'ya yardım için 3 milyon dolar bağışta bulunan çift aynı zamanda sevenlerine de gereken kaynakların toplanması için yardım çağrısında bulundu.

Ünlü oyuncu Mila Kunis ve eşi Ashton Kutcher sosyal medyadan Ukrayna için yardım çağrısında bulundu.

YARDIMA İHTİYAÇLARI VAR

Ukraynalıların cesaretlerine tanıklık ederken aynı zamanda insani yardımlara olan ihtiyaçlarına da tanıklık ettiğimizi söyleyen çift, "Dünyanın hiçbir yerinde insanlığa karşı yapılan böyle bir haksız saldırı yok. Ukraynalıların cesaretlerine tanıklık ediyoruz fakat aynı zamanda da ne ülkelerini korumaları, güvende olmaları için ne kadar yardıma ihtiyaçları olduklarına da tanıklık ediyoruz." dedi.

"3 MİLYON DOLARLIK BAĞIŞTA BULUNMAYA KARAR VERDİK"

Ukrayna'ya yardım için Airbnb'ye 3 milyon dolar değerinde bağış yaptığını belirten çift, "Ukraynalıların barınmak için yardımlara ihtiyacı var aynı zamanda da insani yardımların ulaştırılması için lojistik desteğe ihtiyaç var. Bu nedenle Airbnb'ye 3 milyon dolar bağışta bulunmaya karar verdik ve eğer siz de Ukrayna'ya yardım etmek istiyorsanız GoFundMe aracılığı ile Ukrayna için 30 milyon dolar toplanmasına yardım edebilirsiniz." diye de ekledi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir