Yalnız çifti 4 engelli çocuğuna gözü gibi bakıyor

Yozgat'ta Muzaffer ve Mürşide Yalnız çiftinin vefası görenleri duygulandırıyor. 35 yıldır zihinsel ve bedensel engelli 4 çocuğuna bakan Yalnız çifti, evlatlarına özveri ve sevgiyle bakıyor.

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde yaşayan Muzaffer ve Mürşide Yalnız çifti, yaşları 16 ila 45 arasında değişen 4 engelli çocuğuna bıkmadan usanmadan bakıyor. Çocukları Neslihan, Davut, Ramazan ve Emel'e bir bebek hassasiyetiyle bakan anne ve baba, 35 yıldır onların beslenme ve temizlik ihtiyaçlarını karşılayarak hayatlarını onlara adamış durumdalar.

Yalnız çiftinin engelli çocuklarından 3’ü ayaklarındaki şişlikler ve kilo sorunu nedeniyle son 11 yıldır yatağa bağımlı ve ihtiyaçlarını karşılayamaz halde yaşıyor. Vakitlerinin çoğunu çocuklarına adayan fedakar anne ve baba, çocuklarının sabah kahvaltılarını yaptırıyor, onlarla sohbet ediyor ve akşam da yemeklerini yedirdikten sonra yataklarına yatırıyorlar.

Son 11 yıldır ayaklarındaki şişlik nedeniyle yatağa bağımlı hale gelen kardeşlerden Neslihan Yalnız, sağlıklı olmayı ve sokağa çıkmayı çok istediğini söyledi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir