Yerden 200 metre yükseklikte iftar yaptılar: "Şiddetle tavsiye etmiyorum"

İstanbul'da geçtiğimiz yıllarda Yavuz Sultan Selim Köprüsüne de tırmanan iki adrenalin tutkunu arkadaş bu kez de Ataşehir'de bir vincin üzerine tırmandılar. Yerden 200 metre yükseklikte herhangi bir güvenlik önlemi almadan iftar yapan gençler, "Yüksekte gün batımını izleyerek iftar yapmak istedik" dedi.

Geçtiğimiz yıllarda benzer şeyler yapan iki adrenalin tutkunu genç bu sefer de manzara karşısında iftar yapmak istediklerini söyleyerek bir vincin üzerine çıktı.

Adrenalin tutkunu gençler, vincin üzerinde iftar yaptıkları anları kaydederken videoyu izleyenler ise korku dolu gözlerle seyretti.

"ZİRVEDEKİ DUYGU BAMBAŞKA"

Yaptıkları iftarı havadan drone ile de görüntüleyen adrenalin tutkunu Pavel Smirnov, "İstanbul’da yüksekte gün batımını izleyerek iftar yapmak istedik. Vincin içinde bir kısım var, çantam olduğu için engelliyor. Vincin dış kısmındaki bölümden güvenlik önlemi olmayan kısım daha adrenalinle dolu daha keyif veriyor. Vincin zirvesindeki duygu bambaşka, tamamen bağımsızsın önlem yok. Özgürlüğü hissediyorsun, gün batımını izlemek keyifli. O manzarada şehir ayaklarının altında olunca insanı değişik duygular kaplıyor. Yerde her şey aynı, yukarıdan izlemek ayrı keyifli ve insanın hayatını sorgulamasını sağlıyor.” dedi.

"ŞİDDETLE ÖNERMİYORUM, BEN PARKUR SPORCUSUYUM VE TECRÜBEM VAR DİYE YAPTIM"

Aynı zamanda yaptıkları bu çılgın iftarla ilgili yorumlarda da bulunan Smirnov, "Ben parkur sporcusuyum ve 6 yıllık tecrübem olduğu için böyle bir çalışmaya kalkıştım. Buradan buna özenerek bu işe kalkışacak arkadaşlara tavsiye etmiyorum. Bu işin tehlikesi ve yüzde yüz ölüm riski var. Ölüm riski de normal bir ölüm riski değil bunu kimseye önermiyorum. İzleyin adrenalinden keyif alın ama kesinlikle bu işe kalkışmayın. Bana önlem almamı söylüyorlar ama önlem aldığımda bana tat vermiyor. Ben bunu rahatlamak için yapıyorum. Ben adrenalinsiz yapamıyorum bende bağımlılık yaptı. Bunu bırakamıyorum” yorumlarında da bulundu.

O çılgın anlar ise böyle kaydedildi.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir