'Kardan gelin'e kırmızı kurdele bağlayıp, takı taktılar

'Kardan gelin'e kırmızı kurdele bağlayıp, takı taktılar

İzmit'te her sene kardan adam yapan bir iş yerinin çalışanları, bu sene 'kardan gelin' yaptı. Çalışanlar, kardan geline kırmızı kurdele bağlayıp ardından para taktı.

​İzmit'in Sanayi Mahallesi'nde ısı yalıtım işi yapılan bir iş yerinin çalışanları, yağan karın keyfini 'kardan gelin' yaparak çıkardı. Çalışanlar, iş yerinin önüne yapılan kardan geline para takmayı ihmal etmedi.

kardangelin-jpg1-jpg3.jpg

Yaklaşık 2,5 saatte tamamlanan kardan geline kırmızı kurdele takan çalışanlar, 300 lira para taktı.

kardangelin-jpg3.jpg

Her yıl kardan adam yaptıklarını söyleyen iş yerinin müdürü Ahmet Karakoç, "Sürekli kardan adam olarak yapıyoruz. Bu sefer çalışan arkadaşlar, "Kardan gelin yapın" dediler. Fikir böyle çıktı. Güzel de oldu. Yoldan geçenler fotoğrafını çekiyor. Yapmamız yaklaşık 2,5 saat sürdü. Açılışlarda kullandığımız kurdeleyi bulduk, onu beline bağladık. Bir arkadaşımız da takı taktı" dedi.

kardangelin.jpg

GENÇLER KENT MEYDANI'NDA KARIN KEYFİNİ ÇIKARDI

Şehrin en büyük meydanı olan İzmit Kent Meydanı, beyaz örtü ile kaplandı. Kar topu oynayan ve kardan adam yapan gençler, meydanda doyasıya eğlendi. Arkadaşlarıyla meydanda eğlenen Erbil Enes Simooğlu, "Uzun zamandır kar yağmıyordu buraya. Kar yağınca içimiz şenlendi. Kardan adam yaptık. Bu pandemi döneminde bizim için güzel bir eğlence oldu" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN