Kardeşlerim son bölümde Akif'in para teklini kabul eden Ömer aforoz ediliyor

Kardeşlerim son bölümde Akif'in para teklini kabul eden Ömer aforoz ediliyor

Ömer sıfırdan yükselerek, zengin olma hayallerine dalıp Akif'in yanında işe girer. Ancak kardeşlerinden uzakta, ait olmadığı bir dünyada zorlanır, eve geri döndüğünde herkesi şaşırtan bir gelişme olur. İşte, yeni bölüm son fragman...

Kardeşlerim 10. yeni bölüm neler olacak, heyecanla bekleniyor. Akif, Berk'i kurtarmak için bir plan peşindedir. Kadir'i ikna edemeyeceğini bildiğinden Ömer ile görüşmeye karar verir. Ömer'in vereceği karar kardeşlerin kaderini etkileyecektir.

KARDEŞLERİM 10. BÖLÜM 1. FRAGMAN

0x0-10-bolum-foto-galeri-1619164224157.jpg

10. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Kardeşlerim'in 10. bölümü, 24 Nisan 2021 Cumartesi günü saat 21.00'de ATV'de seyircisiyle buluşacak. Daha önce saat 20.00'de son bölümün özeti yayınlanacak. Kardeşlerim tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube hesabını ziyaret etmek mümkün.

Kardeşlerim son bölümde neler oldu, göz atalım: Hastaneye kaldırılan Orhan'ın durumu kritiktir. Kocasını kaybetme korkusuyla deliye dönen Şengül, olanların suçunu çocuklara atar ve onları evden kovar. Berk, gözaltına alınır. Çocuklar amcalarına bir şey olacak korkusu yaşarken bir de sokakta kalınca, çaresiz İstanbul'u terk etmeye karar verirler.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kardeşlerim 10. bölüm özeti: Ömer, Akif'in para teklifini kabul edince Kadir'le arasında ipler gerilir. Evi terk eden Ömer nereye gideceğini bilmez haldeyken sürpriz bir davet alır. Doruk kendisine güvenmeyen Asiye'nin kalbini kazanmak için elinden geleni yapar. Orhan çocukları evden kovan, üstüne bir de paralarını alan Şengül'e çok kızgındır. İkilinin arası iyice açılır.

KARDEŞLERİM 10. BÖLÜM 2. FRAGMAN

0x0-10-bolum-foto-galeri-1619164219084.jpg

KARDEŞLERİM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kardeşlerim dizisinin çekimleri İstanbul Suriçi'ndeki Balat Mahallesi'nde gerçekleştiriliyor. Anne ve babasını kaybeden 4 kardeşin birbirine tutunarak verdiği hayat mücadelesini anlatan dizide, kardeşlerin yaşadığı ev bu mahallede yer alıyor. Hatırlanacağı üzere bu iki katlı müstakil ev, daha önce 'Canevim' adlı dizide kullanılmıştı.

Keza dizideki kırmızı gecekondu tarzı ev de Balat'ta bulunuyor. Bu eski semt, şehrin merkezinde olsa da bu tür eski yapılar hâlâ varlığını sürdürüyor. Bunun haricinde İstanbul'un pek çok semtinde ve mahallesinde çekimler gerçekleştiriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN