Kardeşlerim son bölümde Şengül çocukları evden atıyor, Berk gözaltında!

Kardeşlerim son bölümde Şengül çocukları evden atıyor, Berk gözaltında!

Çocuklar yaşadığı felaketten sonra yaşamlarını düzene sokmak için var gücüyle çalışırken, Orhan'ın sunduğu teklif Kadir'le Ömer'i umutlandırır. İşte, sürpriz son fragman...

Kardeşlerim 9. bölüm özeti, merakları cezbetti. Sezonun ortasında yayın hayatına başlamasına karsın kısa sürede büyük ilgi gören iddialı dizi, yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelmee hazırlanıyor. Kenan'ın ölümü tüm dengeleri değiştirirken Suzan, Akif, Nebahat cephesinde sular durulmaz.

KARDEŞLERİM 9. BÖLÜM 1. FRAGMAN

0x0-9-bolum-foto-galeri-1618569767432.jpg

9. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Farklı hikayesiyle dikkat çeken Kardeşlerim'in 9. bölümü, 17 Nisan 2021 Cumartesi günü saat 21.00'de ATV'de yayınlanacak. Ancak saat 20.00'de önceki bölümün özeti ekranlara gelecek. Kardeşlerim tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube hesabına göz atabilirsiniz.

Kardeşlerim son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Kadir'in Süsen'le olan arkadaşlığının iç yüzünü öğrenen Melisa, Kadir'le yüzleşmek ister. Şengül'ün Nebahat'ten alacağı paranın hayaliyle girdiği borçlar, Orhan'la arasının açılmasına sebep olur. Berk'in Aybike'yi zora sokan planı ise beklenmedik olaylara yol açar.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kardeşlerim 9. bölüm özeti: Hastaneye kaldırılan Orhan'ın durumu kritiktir. Kocasını kaybetme korkusuyla deliye dönen Şengül, olanların suçunu çocuklara atar ve onları evden kovar. Berk, gözaltına alınır. Çocuklar amcalarına bir şey olacak korkusu yaşarken bir de sokakta kalınca, çaresiz İstanbul'u terk etmeye karar verirler. Akif ise Berk'i kurtarmak için bir plan peşindedir. Kadir'i ikna edemeyeceğini bildiğinden Ömer ile görüşmeye karar verir. Ömer'in vereceği karar kardeşlerin kaderini etkileyecektir.

KARDEŞLERİM 9. BÖLÜM 2. FRAGMAN

0x0-9-bolum-foto-galeri-1618569762223.jpg

KARDEŞLERİM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını NGM Medya'nın üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci, Burcu Över, Özlem Elginöz, İlker Barış'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Serkan Birinci'nin oturduğu, müziklerini Alp Yenier'in yaptığı Kardeşlerim dizisi oyuncu kadrosunda; Celil Nalçakan (Akif Atakul), Halit Özgür Sarı (Kadir Eren), Ahu Yağtu (Suzan Manyaslı), Cüneyt Mete (Orhan Eren), Fadik Sevin Atasoy (Şengül Eren), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye Eren), Yiğit Koçak (Ömer Eren), Aylin Akpınar (Emel Eren), Doruk Atakul (Onur Seyit Yaran), Oğulcan Eren (Cihan Şimşek), Melis Minkari (Aybike Eren), Gözde Türker (Harika Manyaslı), Simge Selçuk, Damla Su İkizoğlu, Kaan Sevi, Recep Usta gibi isimler yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN