Kardeşlerim'de Asiye'yi bekleyen büyük felaket!

Kardeşlerim'de Asiye'yi bekleyen büyük felaket!

Kardeşlerim 7. yeni bölüm neler olacak, heyecanla bekleniyor. Melisa'nın itirafı Kadir'i büyük açmaza sokar. Melisa'nın Kadir'e hazırladığı sürpriz, Kadir'i Ömer'e karşı zor duruma düşürür. İşte, tüm merak edilen fragmanlar...

Kardeşlerim 7. bölüm özeti, belli oldu. Kardeşlerin yaşadığı yaşam mücadelesi karşısında Şengül'ün merhametsizliği Orhan'ı iyice çileden çıkarır. Suzan'dan hiç beklemediği bir şey öğrenen Akif, büyük panik yaşar ve durumu idare etmekte zorlanır.

KARDEŞLERİM 7. BÖLÜM 1. FRAGMAN

0x0-7-bolum-foto-galeri-1617353783756.jpg

7. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Kardeşlerim'in 7. bölümü, 3 Nisan 2021 Cumartesi günü saat 21.00'de ATV'de izleyicisiyle buluşacak. Fakat saat 20.00'de önceki bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Youtube'dan Kardeşlerim tüm bölümler izlemek mümkün olduğunu belirtelim.

Kardeşlerim son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Suzan'ı oyalamaya çalışırken işler sarpa sarar ve Suzan artık gemileri yakmaya karar verir. Akif ve Nebahat karşı karşıya gelirler. Nebahat, Kadir'i ve kardeşlerini kullanarak öyle bir hamle yapar ki bütün gerçekler gün yüzüne çıkmaz üzeredir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kardeşlerim 7. bölüm özeti: Nebahat şantajıyla Akif'i alt edeceğini düşünürken, Akif Nebahat'ı ters köşe yapma planları içindedir. Suzan'ın düşmesiyle yaşanan beklenmedik sonuç Harika'nın annesinin geçmişiyle ilgili yeni bir şey daha öğrenmesine sebep olur. Kadir'in Süsen'le olan arkadaşlığı, Melisa'ya hayal kırıklığı yaşatırken; Berk, bunu fırsata çevirmeye çalışır. Nebahat, Akif tarafından oyuna getirilince yaşadığı öfke dönülmez sonuçlar doğururken, Asiye'yi bekleyen felaket herkese büyük korku yaşatır.

KARDEŞLERİM 7. BÖLÜM 2. FRAGMAN

0x0-7-bolum-foto-galeri-1617353786683.jpg

KARDEŞLERİM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kardeşlerim dizisinin çekimleri İstanbul Suriçi'ndeki Balat Mahallesi'nde gerçekleştiriliyor. Anne ve babasını kaybeden 4 kardeşin birbirine tutunarak verdiği hayat mücadelesini anlatan dizide, kardeşlerin yaşadığı ev bu mahallede yer alıyor. Hatırlanacağı üzere bu iki katlı müstakil ev, daha önce 'Canevim' adlı dizide kullanılmıştı.

Keza dizideki kırmızı gecekondu tarzı ev de Balat'ta bulunuyor. Bu eski semt, şehrin merkezinde olsa da bu tür eski yapılar hâlâ varlığını sürdürüyor. Bunun haricinde İstanbul'un pek çok semtinde ve mahallesinde çekimler gerçekleştiriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN