Kars 36 Spor, Torul Belediye Gençlikspor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor

Kars 36 Spor, Torul Belediye Gençlikspor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor

Kars 36 Spor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Torul Belediye Gençlik Spor karşılaması hazırlıklarını sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 3. Grup Kars’ı temsil eden grup lideri yeşil beyazlı ekip hazırlıklarını Teknik Direktör Mersud Demiroviç, nezaretinde Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumunda sürdüren yeşil beyazlı ekipte, grup lideri olmanın heyecanı yaşanıyor.Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadında çalışmalarına devam ettiklerini belirten Teknik Direktör Mersud Demiroviç, iyi bir çıkış yakaladıklarını ve bu çıkışı il yarı sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi.Bütün imkansızlıklara rağmen ligde lider olduklarını ifade eden Demiroviç, “Sezona iyi başladık denilemez. Ama geçen süre içerisinde toparladık ve kazanmaya başladık. Şuan grup lideriyiz. Bunu sürdürmek istiyoruz. Ben ve sporcularımda bunun bilincinde, hafta sonu kendi evimizde Torul belediye Gençlik Spor’u konuk edeceğiz. Bu karşılaşmadan da puanla ayrılacağımıza inanıyor. İnşallah ilk yarıyı kayıpsız bir şekilde lider olarak kapatırız” dedi.Öte yandan 2019-2020 futbol sezonda 3. Lige çıkma hesapları yapılan Kars’ta, özellikle iş adamlarından destek bekleniyor.

KARS/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN