Kars’ta Polis çocuklarla antrenörleri buluşturdu

Kars’ta Polis çocuklarla antrenörleri buluşturdu

Kars’ta, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP), “Umutlu Yarınlar İçin Takipteyiz” projesi kapsamında polis, 25 çocuğu dallarında uzman spor antrenörleriyle buluşturdu

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen “ÇOGEP Umutlu Yarınlar İçin Takipteyiz” projesi çerçevesinde kentte bulunan çocuklarla çeşitli etkinliklerle bir araya geliyor.Çocuklarla sürekli iletişim halinde bulunan polis, huzurlu bir yaşam bilincinin oluşturulması, suç ve suçlu sayısında azalma, çocukların istismar edilmesinin önüne geçilmesi, dikkatlerinin faydasız ve zararlı alışkanlıklardan çekilerek tüm yaşamları için faydalı odaklara yönlendirilmesi, birlik ve beraberliği sağlayarak aidiyet duygusunun kazandırılması amacıyla çeşitli etkinlikler yapıyor.Kentte ailelerinde yoğun ilgi gösterdiği polis-çocuk buluşmaları ‘rol model etkiliği’ kapsamında Milli kayakçı İbrahim Demirci, Boks Antrenörü Kıvanç Buru ve alanında uzman Milli Sporcu yüzme antrenörü Ahmet Daştan’ı çocuklarla buluşturdu. 25 çocuğun katıldığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi’ndeki etkinlikte çocuklara spor bilim dalları hakkında bilgiler verildi. Antrenörler çocukların merak ettikleri konular hakkında bilgilendirdi.Etkinlik sonunda polis çocuklarla bir de yemek yedi. Polisin proje kapsamında etkinlerinin devam edeceği öğrenildi.

KARS/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN