Sarıkamış’ta öğrenciler maske takıp lösemiye dikkat çektiler

Sarıkamış’ta öğrenciler maske takıp lösemiye dikkat çektiler

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde öğrenciler, lösemiyle mücadele eden çocuklar için maske takıp farkındalık oluşturmaya çalıştı

Sarıkamış ilçesine bağlı 29. Eylül İlkokulu öğrencileri, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle hastalığa dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlik yaptı.

Öğrenciler “Maskemi Takarım Farkındalık Oluştururum” sloganıyla yaptıkları etkinlikte dövizler hazırlayarak maske taktı. Amaçlarının lösemili çocuklara destek olduğunu aktaran öğrenciler, lösemi ile mücadele eden herkesin maddi ve manevi desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.Etkinliğe Sarıkamış Kaymakamı Recep Koşal, İlçe Milli Eğitim Müdürü V. Erdal Karakurt, İlçe Emniyet Müdürü Kamber Ruhi Yıldırım, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

KARS/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN