Kars'ta koronavirüs tedbirleri: Bazı caddeler araç trafiğine kapatıldı

Kars'ta koronavirüs tedbirleri: Bazı caddeler araç trafiğine kapatıldı

Kars'ta koronavirüs (corona virüs) tedbirleri kapsamında bazı caddeler araç trafiğine kapatıldı.

Kars Valisi Türker Öksüz başkanlığında, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla alınan tedbirler kapsamında sosyal izolasyonu temin, sosyal mesafeyi koruma ve gereksiz sokağa çıkışların önlenmesi amacıyla kararlar alındı.

BAZI CADDELER KAPATILDI

Bu kapsamda Faikbey Caddesi ile Kazım Karabekir Caddesi trafiğe kapatılırken, Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi'nden Şehit Yusuf Bey Caddesi istikametine doğru sağa dönüşlere geçici olarak izin verilmedi.

Bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Faikbey ve Kazı Karabekir caddelerinin girişlerine demir bariyer bıraktı.

Yaya olarak caddelere gitmek isteyen vatandaşların da gerekli kontrollerini yapan ekipler, geçerli nedeni bulunmayanların geçişlerine izin yok.

Sağlık, güvenlik, belediye, elektrik, doğal gaz, kargo, kurye, paket servis, mağaza-market tedarik araçları, ziraat ve hayvancılık gibi faaliyetlerde bulunan araçlar ve mülki amirin onayı ile belirlenecek olan araçlar yasaklardan muaf.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN