Kartal Belediyesi personeline hijyen eğitimi

Kartal Belediyesi personeline hijyen eğitimi

Kartal Belediyesi, Kartal Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işbirliği ile düzenlenen proje kapsamında personele yönelik hijyen eğitimi gerçekleştirildi.

İstanbul'da Kartal Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nda düzenlenen eğitime Kartal Belediyesi’nde görev yapan ilgili personel katıldı. Koronavirüs tedbirleri dolayısıyla 15 kişilik gruplar halinde düzenlenen eğitimler, yaklaşık 8 saat sürdü.

Kartal Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu öğretmeni Meryem Önal tarafından verilen eğitimlerde; hijyen nedir, bireysel hijyen ve gıda hijyeni, enfeksiyon hastalıkları ve hastalıkların bulaşma yolları ele alındı. Ayrıca eğitimler kapsamında hijyen kurallarına nasıl uyulacağı ve hastalıkların yayılmasından korunmak için nelerin yapılacağı da detaylı bir şekilde anlatıldı.

8 saat süren eğitimin tamamına katılan ve eğitim sonunda düzenlenen sınavda başarılı olan personele hijyen sertifikası verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN