Kartalspor yönetimi Başkan Gökhan Yüksel'i ziyaret etti

Kartalspor yönetimi Başkan Gökhan Yüksel'i ziyaret etti

Kartalspor Kulübü Başkanı Binali Aydın ve Kartalspor yönetimi, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'i makamında ziyaret etti.

İstanbul'da Kartal Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan Başkan Gökhan Yüksel, kulüp yöneticilerine halen belirsizlikte olan amatör lig maçlarının başlaması durumunda başarılar diledi. Kartalspor’un bir an önce daha iyi yerlere gelmesi gerektiğini belirten Başkan Yüksel, Kartal Belediyesi'nin her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu söyledi.

Kartal'da spor adına yapılacak yatırımlarla sporda tesisleşmeye gidileceğini belirten Başkan Gökhan Yüksel, iki yeni kapalı spor salonu ve altı yeni açık spor alanı projelerinin olduğunu ifade etti. Başkan Gökhan Yüksel, "Sporda tesisleşerek çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi şartlarda spor yapmalarını sağlamak istiyoruz. Spor olanakları arttıkça hem kötü alışkanlıklara yönelme riskleri azalacak, hem de yarının milli takım oyuncularını yetiştirme şansı elde edeceğiz. Bu anlamda Kartalspor Kulübümüzün alt yapısına güveniyorum. Geçmişte çok sayıda yıldız futbolcuyu Türk futboluna kazandıran kulübümüz, bu işlevine devam edecektir." diye konuştu.

Görüşmenin sonunda Başkan Gökhan Yüksel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kartalspor başkanına ve yönetimine teşekkür etti.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN