Jandarmanın uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı

Jandarmanın uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı

Kastamonu’nun Araç ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 9 şüpheliden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Araç ilçesinde uyuşturucu imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik çeşitli zamanlarda operasyon düzenledi. Bu operasyonlarda jandarma ekiplerince yapılan aramada 100 gram skunk, 30 gram esrar, 1 adet ruhsatsız tabanca ile bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 5 adet 9 mm fişek ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şahıslarla bağlantılı olarak Kastamonu ve İstanbul illerinde de 8 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. 9 şüpheli gözaltına alınırken, yapılan aramalarda 110 gram skunk, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan 9 şüpheli, karakoldaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. 9 şüpheliden 5’i tutuklanarak cezaevine konulurken, 7 adet cep telefonuna da incelenmek üzere el konuldu.Kastamonu İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, uyuşturucu imal ve ticareti yaparak gençleri zehirleyen ve bu yolla haksız kazanç elde eden şahıslara yönelik faaliyetlerin kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

KASTAMONU/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN