PTT’den Kaymakam Pişkin’e ziyaret

PTT’den Kaymakam Pişkin’e ziyaret

PTT’nin 179

kuruluş yıldönümü münasebetiyle Tosya PTT Müdürü Vedat Sert, kurum memurlarından Elif Çakır ile birlikte Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin’i ziyaret ederek çiçek takdiminde bulundu.

PTT Müdürü Vedat Sert, Kaymakam Pişkin’e PTT’nin tarihçesi hakkında bilgi sunumunda bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür etti.Kaymakam Deniz Pişkin ise ziyarette yaptığı konuşmada, “PTT teşkilatımız, kurulduğu günden beri ülke genelinde önemli görevler yürütmüş, gelişen süreç içerisinde kendisini yenilemeyi, geliştirmeyi ve serbest piyasa ekonomisinde mücadele edebilecek konuma gelmeyi başarmış güzide bir kurumumuzdur. Hizmetlerinizde, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.Pişkin, PTT teşkilatının 179. kuruluş yıldönümünü de tebrik etti.

KASTAMONU/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN