Katie Price'den oğlu için duygusal paylaşım 'Ona hak ettiği yardımı almam gerekiyor'

Katie Price'den oğlu için duygusal paylaşım 'Ona hak ettiği yardımı almam gerekiyor'

Septo-optik displazi, otizm ve Prader-Willi sendromuna yakalanan Katie Price, 18 yaşındaki oğlu Harvey için duygulandıran bir paylaşım yaptı: 'Ona hak ettiği yardımı almam gerekiyor':

Katie Price, 18 yaşındaki oğlu Harvey'i tam zamanlı bakım yapılması için 'yürek burkan' bir karar verdiğini açıkladı

Katie, oğlunun aşırı kilo alması nedeniyle ruh halinin değiştiğini artık onu engelleyemeyeceğini söyledi.Katie, Harvey’in kişilere zarar verebileceği ve Akıl Sağlığı Yasası’ndan korktuğu için tam zamanlı bakım alma kararı aldığını söyledi.

42 yaşındaki ünlü televizyon sunucusu çeşitli sağlık sorunlarından muzdarip 18 yaşındaki çocuğunu daha bağımsız bir yaşam sürebileceği ve yeni beceriler öğrenebileceği bir yatılı üniversiteye göndereceğini ifade etti.  Harvey, 25 yaşına gelene kadar tesiste yaşayacak.

 

ONDAN KURTULMAK İSTEDİĞİMİ DÜŞÜNMESİN

Katie The Sun'a şunları söyledi: 'Onu her gün göremeyeceğimi düşünmek çok üzücü ama bu Harvey için en iyisi ve olumlu düşünmek zorundayız çünkü ondan kurtulduğumu düşünmesini istemiyorum. . '

Eski model, Harvey'in yeni bölümünün ona olabildiğince bağımsız bir hayata sahip olma ve yeni beceriler öğrenme fırsatı vereceğini söyledi.

KİLO ALMASININ ÖNÜNE GEÇİLEMEDİ

Katie Price'ın bu kararı almasının en önemli nedenlerinden biri yıldızın bir türlü çözüm bulamadığı Harvey'in kilo sorunu.

18 yaşında ve 184 kilo olan oğlunun, eğer kilo vermezse hayatının tehlikeye gireceğini daha önce sosyal medya hesabından da duyurmuştu Price. Şimdi ise onun sağlığını düzeltebilmek ve kendine daha bağımsız bir hayat kurmasını sağlamak için böyle zor bir karar aldı.

TEDAVİSİ ZOR BİR HASTALIĞA SAHİP

Katie Price'ın eski futbolcu Dwight Yorke ile birlikteliğinden dünyaya gelen oğlu Harvey, Prader Willi sendromu denilen ve nadir rastlanan bir genetik hastalığa sahip.

Bakımevinde, otizmi de bulunan Harvey'in daha bağımsız bir hayat sürmesi için özel eğitim görecek.

SOSYAL MEDYADAN DESTEK İSTEDİ

İngiltere'de en çok aranan TV yıldızı Katie Price, ilk evliliğinden dünyaya gelen en büyük çocuğu 18 yaşındaki Harvey'in, aldığı aşırı kilolardan kurtulması için egzersiz aletine ihtiyaç duyduğunu belirtip bu konuda sosyal medya takipçilerinden yardım istemişti.

 

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN