Başkan Palancıoğlu’dan başsağlığı mesajı

Başkan Palancıoğlu’dan başsağlığı mesajı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr

Mustafa Palancıoğlu, Suriye’nin İdlib kentinin kuzeyinde rejim güçlerinin topçu atışı sonucu şehit olan Uzman Onbaşı İbrahim Albayrak için başsağlığı mesajı yayımladı.

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; "Ülkemizin sınır güvenliğini sağlamak üzere Suriye’nin İdlib kentinin kuzeyinde yürütülen operasyonda şehit olan Uzman Onbaşı İbrahim Albayrak kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine kasteden her türlü terör örgütünün kökü kurutulacaktır. Bu duygu ve düşünceler içinde başta Suriye’nin İdlib kentinin kuzeyinde şehit olan şehitlerimize saygıyla anıyor, şehit düşen aziz kardeşimiz Uzman Onbaşı İbrahim Albayrak’a Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve tüm milletimize sabırlar dilerim. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”

KAYSERİ/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN