İYİ Parti İl Başkanı Bozkurt’tan Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı

İYİ Parti İl Başkanı Bozkurt’tan Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Süleyman Bozkurt, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Uzun bir tatilin ardından 9 Eylül 2019 Pazartesi günü yeni eğitim-öğretim yılına başlayacak olan bütün öğrencilerin heyecanına ortak olduklarını belirten Başkan Bozkurt, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diledi.Başkan Bozkurt Mesajında şu ifadeleri kullandı:"Aziz Milletimizin geleceğini emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamasının mutluluk ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. 2019/2020 eğitim-öğretim yılının; milletimiz ve devletimiz için hayırlı olmasını, evlatlarımıza başarı ve mutluluklar getirmesini dilerim.Tek başına bir öğretmen, anne-baba veya idareci bütün olumsuzlukları ortadan kaldıramaz. Bir araya gelirsek çok önemli neticeler elde edebiliriz. Ne yapacaksak beraber yapacağız; başkalarından beklemeyip birlikte hareket edeceğiz ve bir araya gelerek güç birliği oluşturacağız. Öğretmen, idareci, anne-baba, okul aile birliği, esnaf, muhtar, mahalleli İşte bütün bu aktörleri bir araya getirerek huzurlu bir eğitim-öğretim ortamı geçirmek dileğiyle bütün paydaşların yeni dönem Eğitim Öğretim Yılını Kutluyorum."

KAYSERİ/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN