Kadınlar 3. Ligi’ne katılacak kulüpler belirlendi

Kadınlar 3. Ligi’ne katılacak kulüpler belirlendi

Kadınlar 3

Ligi’ne katılacak kulüpler belirlendi. Kayseri’den Anadolu Yıldızları ve Kılıçaslan Yıldızspor takımları mücadele edecek.

Kadınlar 3. Ligi’ne 41 ilden toplam 78 takım katılım hakkı elde etti. Kadın Futbol Ligleri Müsabakaları Statüsü çerçevesinde başvurularını Türkiye Futbol Federasyonu üzerinden duyurulan tarihler kapsamında gerçekleştiren kulüpler, 3. Lig’de mücadele etmeye hak kazandı. Kadınlar 3. Ligi grup planlaması 15 Ekim tarihinde www.tff.org üzerinden duyurulacak.Kadınlar 3.Liginde Kayseri’den 2 takım mücadele edecek. Anadolu Yıldızları ve Kılıçaslan Yıldızspor takımları yeni sezon öncesi çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 3.Ligde mücadele edecek olan 78 takımın grupları ve fikstür çekimi belli olacak.

KAYSERİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN