Kayseri 2.Amatör küme fikstürü çekildi

Kayseri 2.Amatör küme fikstürü çekildi

Kayseri İkinci Amatör Küme futbol sezonu fikstürü çekildi

Bu sezon 29 takımın 3 ayrı grup halinde mücadele edeceği ve çift devreli oynanacak olan maçlar sonunda toplam 4 takım 1. Amatör Küme’ye yükselecek.

İkinci Amatör Küme fikstür çekimi Sümer Amatör Evi’nde yapıldı. Fikstür çekimine ASKF Başkanı Musa Soykarcı, Futbol İl Temsilcisi Rıfat Pakkan ve kulüp temsilcileri katıldı. Bu sezon 29 takımın başvurduğu lig 3 farklı grup halinde oynanacak. A Grubu 9 takımdan oluşurken, B ve C Grubu ise 10 takımdan oluşacak. Bu sezon maçlar 8-9 Şubat tarihleri arasında oynanacak. Yapılan fikstür çekimi sonrasında gruplar şu şekilde oluştu:A GRUBUErciyes İdmangücüSindelhöyüksporTrabzon 3861sporCırgalansporA.KızılırmakKılıçaslan yıldızMevlana YıldızOlimpiksporGüneşli GençlikKocasinan GençlikB GRUBUErciyes İdmangücüSindelhöyüksporTrabzon 3861sporCırgalansporA.KızılırmakKılıçaslan yıldızMevlana YıldızOlimpiksporGüneşli GençlikKocasinan GençlikC GRUBUTuransporPınarbaşı BelediyeCuma UluçaySümersporSosun BirlikKuşçumithatpaşaY.B.ŞafaksporGöktürksporAnadolu YıldızlarıFevzi Çakmak

KAYSERİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN